LED осветление за барове, дискотеки, казина

Интериорно и фасадно осветление

Клубно осветление

Проектиране

Професионално озвучаване от Д - В Лукс ЕООД

Светлина под наем

Галерия с проекти на Д - В Лукс ЕООД

Надеждност и развитие

“Д-В Лукс” ЕООД е фирма специализирана в областта на светодиодните (LED) технологии. Основната ни дейност се състои във внос и производство на отделни модули, асeмблиране на цялостни системи за информационно и видео изображение и осветителни проекти. Разполагаме на склад с широка гама от стандартни продукти, както и възможност за изпълнение на индивидуални поръчки по конкретно задание.Prilojenie 1.3 Plakat

    Важно за нас

  • Работим в тази сфера от 10 години
  • Имаме огромен брой готови проекти, които можете да разгледате тук >>
  • Стремим се към дългосрочно партньорство

Защо да изберете нас?

Светодиодното ( LED ) и дискотечно осветление са основните направления в дейността на фирмата ни. Предлагаме, както широко разнообразие от базови елементи и компоненти в тази област, така и комплексно изграждане на обекти.

Усилията ни са насочени, не само към предлагане на висококачествени продукти и решения, а и към индивидуален подход и комплексно обслужване на всеки клиент, съобразно неговите специфични нужди.

Нашите възможности

Ние предлагаме на своите клиенти широка гама продукти ,които са съобразени с изискванията и нормативите за качество, надеждност и безопасна експлоатация валидни в Европейския съюз.

Последни проекти

Вижте всички проекти